Bijeenkomst duurzaamheid en mode in het onderwijs

Vandaag hadden we een zeer leuke bijeenkomst gehad op TMO Fashion Business School met o.a Tweede Kamerlid Kiki Hagen, beleidsmedewerker circulaire economie Sam Elfvering en Wethouder Karin Oyevaar. We spraken over de thema’s duurzaamheid en mode. Waarbij we een presentatie gaven over het belang van leren voor duurzame ontwikkeling op basisscholen en buitenschoolse opvang, aan de hand van het vak overstijgende thema fashion. We deelden informatie over ons educatieprogramma voor Modebaas en onze doorgroei ambities.

Het was bijzonder om zoveel mensen met dezelfde interesse bij elkaar te zien en hoe we elkaar kunnen versterken. We bespraken ook over de mogelijkheid om duurzame modeweken bij basisscholen te organiseren, dit in samenwerking met de gemeente Utrechtse Heuvelrug. We krijgen veel energie van de positieve en reacties! 

Nu door naar de volgende stap. We starten met meivakantie-activiteiten op veel locaties van Quadrant Kindercentra. We zijn enthousiast over de voortgang van ons educatieprogramma en de kansen die we krijgen om duurzaamheid en mode verder te integreren in het onderwijs en de gemeenschap. 

Met extra dank aan:
Han Bekke Yvonne Kanters Rens Tap Matthijs Rombouts Arianne Goris Bonita de Kok